poster

Školski sat: Helenizam

Školski sat

magazin, dječji | Hrvatska
Redatelj: Siniša Bajt

SADRžAJ

Poznati i kao Heleni, Grci su snažno utjecali na narode s kojima su dolazili u kontakt. A za širenje grčke kulture zaslužan je jedan Makedonac, Aleksandar Veliki. Naime, Makedonci osvajaju Grčku, ali njih osvaja kultura koju su ondje zatekli. Na svojim pohodima do tadašnjih granica svijeta Aleksandar nastoji širiti grčku kulturu. Helenizam osvaja svijet. A utjecaji te velike kulture i danas su prisutni.

Scenarist:
Urednik: Anđelko Glibo

Fotografije

Školski sat: HelenizamŠkolski sat: HelenizamŠkolski sat: HelenizamŠkolski sat: HelenizamŠkolski sat: HelenizamŠkolski sat: HelenizamŠkolski sat: HelenizamŠkolski sat: Helenizam

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Normalan život (2008)

    image
    Kontakt emisija koja daje odgovore na mnoga pitanja i neznanje o osobama sa invaliditetom. Sva pitanja, odgovore i dileme oko različiti bolesti kako pomoći...
  • Folklor video magazin

    image
    Emisija o folkloru BN televizije.
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Once Upon a Time

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.