poster

BARBAPAPA i obitelj: Neka bude pravde / Veliko proljetno čišćenje

Barbapapa en famille (2019)

crtani | Francuska
Nick Jr. | petak | 23:40

SEZONA: 1

EPIZODA: 9 - Alles voor gerechtigheid / De Grote Lenteschoonmaak

SADRžAJ

Upoznajete Barbapape, obitelj koja se upušta u brojne duhovite avanture. Bilo da se radi o izgradnji rakete ili skrivanju slona u kući, svaki dan ispunjen je uzbuđenjem ovoj neobičnoj obitelji mrlja koja mijenja oblik. Prema dječjoj slikovnici iz 1970. Francuskinje Annette Tison i Amerikanca Talusa Taylora nastao je lik Barbapape, tj. vrste neobičnih stvorenja. Knjiga za djecu na francuskom prevedena je na više od 30 jezika. Barbapapa su ružičaste mrlje ili blobs koje mijenjaju oblik te se pokušavaju uklopiti u ljudski svijet. Najnovija ekranizacija Barbapape nastala je 2019., a seriju su napisali Alice Taylor, kći Tison i Taylora te Thomas Taylor.

Fotografije

BARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obiteljBARBAPAPA i obitelj

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.