SEZONA: 1

EPIZODA: 17

SADRžAJ

U Hrvatskoj je sve veći broj oboljelih, a povećan je i broj smrtnosti od kardiovaskularnih bolesti. To pokazuju statistike, kao i to da ljudi obolijevaju od raznih tumora, reumatoidnih bolesti te bolesti probavnog sustava. One se najčešće dijagnosticiraju na sistematskom pregledu. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' donose priču o važnosti sistematskog preventivnog pregleda te ranom otkrivanju bolesti.
Od bolesti kralježnice u Hrvatskoj boluje svaka deseta osoba, što našu zemlju smješta u sam europski vrh po oboljenju koje drastično smanjuje radnu sposobnost i kvalitetu života. No pacijenti ne moraju uvijek ići na operaciju kralježnice. 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču o novom načinu liječenja - Spine Pain Management metodama.
Parodontitis je, uz karijes, jedan od najvećih stomatoloških problema današnjice i pojavljuje se vrlo učestalo. Istraživanja su pokazala da veliki broj građana Hrvatske ima neki oblik parodontne bolesti ili problema. Može li se paradontitis izliječiti? Novinari 'Zdravlja na kvadrat' donose odgovore.
Postotak stanovništva koji pati od Chronove bolesti je malen, ali bilježi se sve veći trend porasta. Nekoliko je tisuća oboljelih zabilježeno u Hrvatskoj, a među njima je sve više mladih. Uzroci nisu potpuno jasni, ali se u većini slučajeva sumnja na stres. Kako je živjeti s Chronovom bolesti i ima li lijeka istražila je ekipa 'Zdravlja na kvadrat'.
Ovotjedno izdanje emisije donosi i priču o prehrambenim vrijednostima banane. Priroda se pobrinula da ovu biljku možemo višestruko iskoristiti. Kako? Istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'!
'Zdravlje na kvadrat' pokazat će kako napraviti samopregled dojke koji vam može spasiti život!
Gost ovotjedne rubrike 'Zdravlje s poznatima' je političar Ivan Vrdoljak, koji će govoriti o ljubavi prema nogometu i sportskom životu.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.