SEZONA: 1

EPIZODA: 18

SADRŽAJ

Stotine tisuća Hrvata i stotine milijuna ljudi na svijetu troši sredstva za smirenje. Po potrošnji lijekova, sedativi u nas spadaju u najčešće propisivane lijekove - u deset godina gotovo je udvostručena njihova potrošnja, a uzroci su stres, neizvjesnost i kriza. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' istražili su kada su takvi lijekovi nužni i može li se bez njih.
Oči svake osobe su jedinstvene, a vid se može korigirati na različite načine - nošenjem naočala ili leća, ali i laserskim putem. 'Zdravlje na kvadrat' istražuje tko je dobar kandidat za lasersku korekciju vida, kako izgleda pregled, ali i sama korekcija vida.
U emisiji 'Zdravlje na kvadrat' govorit će se i o ranoj dijagnozi i liječenju vena, pregledu vena pletizmografom te kompresivnim čarapama. Ekipa emisije donosi i priču o cistitisu te o tome kako se on liječi i prevenira.
U srijedu, 1. ožujka, počinje korizma, a s njom i post. Radi se o razdoblju koje nam sve više služi kao izgovor za razne dijete i apstinencije, a sve manje kao odraz vjere. Zato su novinari 'Zdravlja na kvadrat' istražili što nam se u tih 40 dana događa s organizmom, kada ga oslobodimo poroka, i čega bismo se zapravo trebali odricati.
Neki tvrde da su smeđa jaja bolja jer sadrže više nutrijenata. Drugi, pak, misle kako su bijela jaja boljega okusa, a postoje i oni koji misle kako su za pripremu određenih jela bolja isključivo jedna, ili isključivo druga jaja. Kako bi uklonili dvojbe, novinari emisije istražili su što je od toga točno.
Gošća ovotjedne rubrike 'Zdravlje s poznatima' je naša poznata glumica Daria Lorenci Flatz!

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat
PREPORUKE
 • Do lijepe figure za 4 tjedna (2007)

  Danas
  image
  Inspirativna i aktivna emisija koju vode dva dinamična i nemilosrdna trenera, Do lijepe figure za 4 tjedna, podvrgava i muškarce i žene intenzivnom režimu...
 • taff (1999)

  Danas
  image
  taff - das Lifestyle-Magazin auf ProSieben mit Annemarie Carpendale, Daniel Aminati, Rebecca Mir, Thore Schölermann und Viviane Geppert. Bei "taff" dreht sich...
TOP LISTE

Prijavi se