poster

Školski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići Trsaćani

Školski sat

magazin, dječji | Hrvatska

SADRžAJ

Iz Čabra su nam doputovali marljivi zadrugari iz školske zadruge Mrav. Upoznat ćemo vas s pirografijom, pokazati vam kako se oblikuje glina u malim kalupima te kako nastaju aranžmani od prirodnih materijala prigodni za razna razdoblja u godini. Ako ne znate tko je osnovao grad Čabar i zašto je zadrugarima važan medvjeđi luk, vidimo se u Školskom satu.
Donosimo i priče iz još tri zadruge Primorsko-goranske županije.

Fotografije

Školski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići TrsaćaniŠkolski sat: Zvončica, Mrav, Teslići i Mići Trsaćani

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Normalan život (2008)

    image
    Kontakt emisija koja daje odgovore na mnoga pitanja i neznanje o osobama sa invaliditetom. Sva pitanja, odgovore i dileme oko različiti bolesti kako pomoći...
  • EnTenTinići (2021)

    image
    Zapjevajte uz mišicu En, slonića Tena i zebru Tinu poznate dječje pjesmice!
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Once Upon a Time

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.