SEZONA: 1

EPIZODA: 25

SADRžAJ

Na RTL vratio se je najomiljeni glumački par Bergüzar Korel i Halit Ergenç. Supružnici i glumački partneri ove su jeseni počeli snimati seriju „Ranjena ljubav, a RTL je prva televizijska kuća koja je otkupila prava na emitiranje serije. Ovo je serija o neraskidivoj vezi, predanosti, iskrenosti i ljubavi.
Cevdat (Halit Ergenç) i Azize (Bergüzar Korel) su supružnici koji imaju troje djece - sina Ali Kemala i kćeri Yildiz i Halil. Radnja serije počinje 1912. godine u turskom gradu Solunu, kojem prijeti napad Grka. Cevdat, predani ratnik, odlazi u obranu grada, a supruzi i djeci zapovjedi da se sklone na sigurno mjesto. No, već toga dana Azize prima vijest da je njezin voljeni Cevdat mrtav. Odlazi u Izmir, ali ni sedam godina kasnije ne pronalazi utjehu za smrt svoga supruga. Sin Ali kemal je postao problematičan mladić, Yildiz se želi bogato udati, a Halil je politički angažirana. Azize pada u tešku financijsku situaciju i jedini izlaz joj je da se uda za Tevfika, Cevdatovog najboljeg prijatelja koji je od djetinjstva zaljubljen u nju. No, Azize ne zna da je zapravo Tevfik izdao njezinog supruga, a ne zna ni da Cevdat zapravno nije umro…
Glavne uloge u seriji „Ranjena ljubav pripale su najslavnijem turskom paru Halitu Ergençu i Bergüzar Korel - glumcima koji, osim talentom, publiku osvajaju i svojim privatnim životom. Naime, Halit i Berguzar su se upoznali na setu „1001 noći prije 10 godina i ostavili svoje tadašnje partnere - ona dečka, a on suprugu. Fatalna ljubav para bila je top tema, ne samo u turskim medijima, nego i u svim zemljama gdje se serija prikazivala.
Par je nakon toga imao i kratku suradnju u seriji „Sulejman Veličanstveni, a nakon toga nisu prihvaćali zajedničke projekte. Sve do „Ranjene ljubavi koja ih je oboje osvojila snažnim scenarijem.
Serija „Ranjena ljubav snima se u čak četiri grada - Istanbulu, Izmiru, Izmitu i Bodrumu. Kako je radnja serija smještena u vrijeme Prvog svjetskog rata, tako su scenografi bili primorani konstruirati ulice, tržnice, bolnicu, vojni dom i ostale eksterijere i interijere koji odaju duh tog vremena, a kostimografi su morali napraviti preko tisuću vojničkih odora i oko dvije tisuće ostalih kostima za potrebe glavnih glumaca, sporednih likova te statista.
Snažnu ljubavnu priču isprepletenu tugom, intrigama i zavjerama ne propustite gledati od utorka do četvrtka u 15:30 sati na RTL-u!

Fotografije

Ranjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubavRanjena ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jadnici (2018)

    image
    U ovoj uzbudljivoj šestodijelnoj adaptaciji francuskog povijesnog romana Victora Hugoa sudjeluju brojne zvijezde, među kojima su Dominic West, David Oyelowo, Lily...
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.