SEZONA: 1

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' ovoga je tjedna ugostila glumicu Anu Gruicu! Ova splitska glumica pobornica je zdravog načina života te ističe da to podrazumijeva neprestan rad na sebi, izvana i iznutra. Osim diplome Akademije dramskih umjetnosti, ima i diplomu Kineziološkog fakulteta u Splitu. U ovotjednoj emisiji govorila je o prehrani te vraćanju organizma u formu nakon trudnoće. Ana je pokazala koje vježbe radi, a posjetila je i liječnika uz kamere 'Zdravlja na kvadrat'.
Ekskluzivno u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' gledatelji imaju priliku vidjeti kako se izvodi operacija srca te upoznati najboljeg kardiokirurga u Hrvatskoj u 2016. godini, doktora Igora Rudeža.
Božićno vrijeme često označava ono doba godine kada se cijeloj obitelji kretanje svede na smjer od stola do kreveta, a prevelika količina hrane u kombinaciji s premalo kretanja ozbiljno ugrožava zdravlje i vodi do pretilosti. Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' stoga gledateljima donosi inspirativnu priču o tome kako pobijediti debljinu.
U ovotjednoj emisiji bit će riječi i o dječjim kolicima, a ekipa emisije donosi i nastavak priče o dentalnim implatatima, kao i priču o šminkanju za najluđu noć u godini.
'Zdravlje na kvadrat' ne zaboravlja ni važnost vježbanja za zdravlje pojedinca. Profesori s Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokazat će kako na jednostavan način možete skinuti koji kilogram viška!

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • Kod nas doma (2017)

    image
    U novoj mozaičnoj emisiji Kod nas doma uživo od ponedjeljka do petka na Prvom programu HTV-a u svijet popularne kulture, glazbe, gastronomije, mode, hobija,...
  • Noé barátai (2021)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.