SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' ovoga je tjedna liječniku vodila frontmena grupe Vatra, Ivana Dečaka! Ivan je u ordinaciji liječnika napravio preventivni pregled: provjerio je pluća, grlo, sluh, tlak, izmjerio visinu i težinu, ali i napravio pretrage krvi i urina. Ivan je također prošao i test izdržljivosti na treningu i dobro se preznojio.
Novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat' donose priču o administrativnoj opterećenosti liječnika obiteljske medicine i vremenu koje potroše na ispisivanje papirologije dok veliki broj pacijenata u ordinacijama čeka na preglede.
Gledatelji se ovaj tjedan u 'Zdravlju na kvadrat' mogu upoznati i s PRP metodom pomlađivanja kože lica i dekoltea koja se radi vlastitom plazmom u kombinaciji s biorezonancom.
Novinari emisije istražili su koliko je zdravo koristiti nosiljku za bebe, ili tzv. „klokanicu“, a donose i deset razloga zašto svaki roditelj treba imati klokanicu.
U emisiji 'Zdravlje na kvadrat' govorit će se i o važnosti darivanja krvi, krono prehrani, ali i o sve većem problemu suvremenoga muškarca – erektilnoj disfunkciji.
Stražnjica i noge najčešći su dijelovi tijela koje žene žele dotjerati, a uz svakodnevno ponavljanje jednostavnih vježbi već kroz dva do tri mjeseca rezultati su očigledni. Uz ovotjednu emisiju 'Zdravlje na kvadrat' gledatelji se mogu priključiti treningu za super stražnjicu!

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • My Zen People

    image
    They have changed their lives to follow their passions, even if that means leaving everything behind… Victor has left his job as a real estate agent to compete...
  • vox nachrichten

    image
    Die Welt im Überblick! Die "vox nachrichten" beleuchten die wichtigsten Themen des Tages, liefern Hintergründe und ordnen das Geschehen ausführlich ein....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.