EPIZODA: 7

SADRžAJ

U serijalu VOLIM ŽIVOTINJE ZOO upoznajemo životinje u zoološkom vrtu. Volonter Marko voli životinje i uči o njima pomažući djelatnicima vrta. Svaki dan za njega je novi izazov jer dobiva poseban zadatak koji ne može obaviti ako ne nauči ponešto o svakodnevnim aktivnostima u zoološkom vrtu.
U vrtu žive životinje koje su stigle s različitih strana svijeta i Marko će doznati kako se prilagođavaju nastambe ovisno o klimi područja iz kojeg dolaze. Tako će moći i ispuniti dnevni zadatak - izraditi zeleni krov afričkim kornjačama kako bi se njihova nastamba zimi što prirodnije grijala.

Fotografije

Volim životinje ZOO: Klima i životni prostor životinjaVolim životinje ZOO: Klima i životni prostor životinjaVolim životinje ZOO: Klima i životni prostor životinjaVolim životinje ZOO: Klima i životni prostor životinjaVolim životinje ZOO: Klima i životni prostor životinjaVolim životinje ZOO: Klima i životni prostor životinjaVolim životinje ZOO: Klima i životni prostor životinjaVolim životinje ZOO: Klima i životni prostor životinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.