SEZONA: 1

EPIZODA: 61

SADRžAJ

Eugenia iskreno plače zbog Márqueza, ne želi da on umre. Nicolás obavještava Adelu, Victoriju i Remedios da je imenovan guvernerom. Márquez je doveo svećenika iz Kartagene. Eugenia i Márquez se vjenčaju, svjedoci sui m Felipe i Ana. Paca obavještava robove da je Nicolás novi guverner Santa Marte. Preuzeo je položaj od Márqueza. Svima prisutnima je rekao kako će za dobrobit zajednice njegov prvi potez biti razgovor s pobunjenicama.
Julián se pridružuje skupini u planinama. Felipe razgovara s Miguelom i ostalim robovima i prenosi im Nicolásovu poruku o mogućem dijalogu. Miguel pristaje.
Eugenia izvlači Victoriju s el Edéna pod izgovorom kako ju je Nicolás pozvao da proslave njezinu udaju za Márqueza. Odvodi Victoriju i Remedios na groblje i pokazuje im gdje su dvije žene pokopane.
Nicolás se sastaje s Miguelom i ostalim robovima radi razgovora. Miguel traži ukidanje ropstva. Razgovorima je nazočan i sudac koji kaže da mogu poslati peticiju u Santa Fe.
Markiza i Remedios stoje uz grob dok ga grobar otkapa. Otkrivaju da su mrtve žene sestra Alicija i prava markiza de Bracamonte. Victoria uviđa da Nicolás i Adela znaju tko je ona...

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Mrkomir l (2021)

    image
    Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem i Aldom Tardozzijem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijiom Ojdanić, Ozrenom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.