SEZONA: 1

EPIZODA: 59

SADRžAJ

U ckrvi Nicolás iznosi generalu svoju verziju događaja. Kaže mu da je došao s majkom radi ispovijedi. Našli su dvije mrtve žene, a svećeniku nije bilo ni traga.
Fidel prepričava Eugeniji što se dogodilo, a ona mu savjetuje da ne vjeruje Nicolásu na riječ što se tiče događaja u crkvi. On kaže kako vjeruje i Nicolásu i Adeli. Nicolás prisiljava Victoriju da bude s njim, da mu kaže kako ga voli.
Miguel i Trinidad pronalaze oca Octavia u planinama pa ga odvode gdje su i ostali robovi. Brinu se za njega i čekaju da se pribere kako bi im objasnio zašto je u planinama, a ne u crkvi.
Adela pokazuje Nicolásu poseban napitak kojim može ubiti Victoriju. Nicolás kaže kako želi ubiti i Miguela i Victoriju, no njega prvog.
Remedios savjetuje Victoriji da ne pobaci. Naime, možda nosi Nicolásova sina.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Mrkomir l (2021)

    image
    Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem i Aldom Tardozzijem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijiom Ojdanić, Ozrenom...
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.