SEZONA: 1

EPIZODA: 52

SADRžAJ

Miguel, Tomás, Trinidad i ostali robovi gledaju slobodne konje kako galopiraju, nije im jasno što se događa. Miguel ih krene ukrotiti, Trinidad ode na imanje obavijestiti sve o tome. Nicolás drži kćer vezanih ruku i nogu i s povezom preko usta. Ona plače i moli ga da je pusti da ode daleko od njega i obećava da nikomu neće reći što je učinio Candeli.
Trinidad oslobađa Isabel i koristi priliku što ga ona moli da je makne s imanja. Milagros i Argemiro pokušavaju zaustaviti Trinidada, ali on ih gotovo pregazi. Milagros obavijesti Miguela i Tomása, Miguel kreće za njima u potrazi za Isabel.
Bume se utopi. Morales nekoliko puta priprijeti nožem Juliánu, a Argemira zakolje. Morales dolazi na imanje u potrazi za Nicolásom, ali u tom času nema nikoga u kući, krene u potragu za Nicolásom.Trinidad kaže Isabel da je nije oslobodio zato da joj pomogne, nego zato da mu kaže što se dogodilo između njezina oca i Candele, a ona mu kaže da ne zna o čemu on govori. Trinidad želi ubiti Isabel kao osvetu za Candelinu smrt. Miguel brani Isabel i sukobi se s Trinidadom.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Megapolis: Otkrivanje drevnog svijeta (2019)

    image
    Atena, Aleksandrija, Tikal i Rim: ti su legendarni gradovi neka od najpoznatijih svjetskih arheoloških nalazišta, no još uvijek nisu otkrili sve svoje tajne....
  • Trajnaninenaj

    image
    Cijela je emisija posvećena Žminju - od obilaska povijesnih znamenitosti o kojima nam govori Karla Čerljenko Bulić do promocije dvije veoma značajne knjige koje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.