SEZONA: 1

EPIZODA: 45

SADRžAJ

Candela izlazi iz jame uz Siervovu pomoć.
Felipe ulazi u Aninu sobu dok se ova odijeva uz Pacinu pomoć. I Ani i Felipeu je neugodno.
Granados nakon nekoliko pića odlazi ocu Octaviju. Povjerava mu da pati jer ga je Ana napustila i sad živi s Felipeom Restrepom. Svećenik je šokiran.
Na rijeci Julián pita ostale robinje gdje je Candela. Milagros laže, kaže da je na drugoj hacijendi, da se ondje nalazi s robom u kojeg je zaljubljena.
Felipe opet pita Anu zašto je rekla da joj je muž ubojica. Ana popušta i priznaje da je Francisco sudjelovao u ubojstvima oslobođenih robova. Čula ga je kad je to povjeravao jednom od svojih prijatelja. No neće mu reći kojem jer se boji za svoj i Felipeov život.
Otac Octavio posjećuje Anu kako bi je naveo da još jedanput razmisli i vrati se svojem mužu. Ona mu odgovara kako se ne želi vratiti muškarcu koji umalo da je nije ubio.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Mrkomir l (2021)

    image
    Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem i Aldom Tardozzijem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijiom Ojdanić, Ozrenom...
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.