SEZONA: 1

EPIZODA: 42

SADRžAJ

Alonso traži Eugeniju novac koji je imala za pošiljku kakaa. Uviđa da ona taj novac nema i da strahuje kako će je on tužiti za neispunjenje obveze. Ona mu ipak kaže da ima novac, da ga je namaknula prodajom zemlje na Haitiju, ali da je još na brodu koji treba doći za dva dana. Alonso kaže da će se strpjeti toliko.
Pojavljuju se dva nova lika: Abdul i Ayutunde. Ayutunde je afrička gatara koja jako podsjeća na Lorenzu. Abdul se kune da Ayutunde vidi budućnost. Oboje odsjedaju u gostionici Pimentelovih. Manuela traži termin za gatanje. Abdul u zamjenu traži dva noćenja u gostionici.
Granados je podmićivanjem uspio saznati gdje je Ana. Dolazi u Felipeovu kuću kako bi na silu odveo svoju ženu. No Felipe ga u tome sprječava i izbacuje. Márquez stiže onamo s vojnicima. Uspijevaju prisiliti Granadosa da ode iz Felipeove kuće.
Victoria i Miguel stižu Eugeniji držeći se za ruke. Traže je pomoć. Ona im je spremna pomoći, ali zauzvrat traži uslugu. Kaže da neće ništa reći Nicolásu o njihovoj ljubavnoj vezi, ali traži od njih da ukradu prvu pošiljku kakaa koju se Nicolás sprema izvesti.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Mrkomir l (2021)

    image
    Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem i Aldom Tardozzijem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijiom Ojdanić, Ozrenom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.