poster

Večer s Joolsom Hollandom

Later... With Jools Holland (1992)


Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 44

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Emisija "Večer s Joolsom Hollandom" od 1992. godine donosi izvedbe najvećih i najpopularnijih glazbenih imena. Ovo je jedina emisija na britanskoj televiziji u kojoj se zajedno u istom studiju predstavljaju stadionski bendovi, trenutačne zvijezde top-ljestvica, glazbeni veterani te nepoznati umjetnici iz svih glazbenih žanrova.
44. sezona ove emisije donosi mega bendove kao što su Elbow, Coldplay, Arcade Fire i Kasabian, a vidjet ćemo također i svirke The Black Keysa, Damona Albarna, Paola Nutinija, Aloea Blacca, Kelis, Briana Enoa i Eda Sheerana, te mnogih drugih. Predstavit će nam se i novi bendovi kao što su Eagulls i Royal Blood.
---
1. emisija
U prvoj emisiji uz Joolsa je grupa Elbow, koja se vraća s nekoliko pjesama s njihova uspješnog albuma "The Take Off and Landing of Everything", što uključuje i njihov novi singl New York Morning.
Neneh Cherry, koja je imala solodebi na televiziji prije 25 godina dok je bila u visokoj trudnoći, izvest će pjesme s njezina dugoočekivanog soloalbuma "Blank Project", na kojem je surađivala s Four Tetom i Robyn, a čut ćemo i njezin legendarni hit iz 1988. "Buffalo Stance".
Ovo će biti i britanski TV debi za petočlani post-punk bend Eagulls iz Leedsa, čije pjesme izražavaju njihov gnjev i neslaganje sa svime što ih okružuje, što su pretočili u ogoljele stihove uz briljantne melodije i zarazne refrene.
S druge strane imamo veterana s 50-godišnjim stažem u glazbi koji i dalje djeluje. To je zvijezda iz Leicestershirea, Engelbert Humperdinck, koji će s Joolsom razgovarati i izvesti jedan od svojih evergrina na klaviru.
Također će u svom televizijskom debiju nastupiti četverac iz Cambridgea koji svira barokni house-pop, a nazivaju se Clean Bandit. Oni će nam izvesti jedan od najpopularnijih singlova ove godine - Rather Be - uz pjevačicu Jess Glynne, a potom i još koju od svojih skladbi.
I još će se gostima pridružiti danska kantautorica i pijanistica Agnes Obel, čiji je debi-album "Aventine" dobio brojne pohvale kritičara diljem Europe i bio uključen kao filmska glazba u raznim skandinavskim dramama.

Fotografije

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.