Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 166

SADRžAJ

Fiorella sluša kako Sergio govori Santinu da ne zove Fiorellu svojom kćeri jer je možda on njezin otac. Ona se pravi da nije ništa čula i govori im da je otišla odnijeti Julieti mobitel koji je zaboravila na imanju. Federica čuje kako Domingo govori Simoni da se sjeća da je Federica rekla Pilar da se riješila Dantea. Federica planira ubiti Dominga jer bi je on mogao odati policiji. Hugo kaže Eloísi da je oporuka spremna za čitanje pred cijelom obitelji Angeles. Fiorella je izvan sebe. Kaže Gianni da bi mogla biti Pedrova sestra, te da joj se čini da je trudna. Fiorella kaže Pedru da nije trudna, te da je ono bila lažna uzbuna. Kaže mu i da bi ona mogla biti Sergiova kći. Gianna se počine loše osjećati. Hugo ide na imanje, na čitanje Eloísine oporuke kojom ona ostavlja pola nasljedstva Fiorelli. Federica zove odvjetnika Garibaya koji im govori da Eloisina volja može biti opozvana jer je Federica podnijela tužbu protiv obitelji Angeles. U tom trenutku dolaze policajci i uhićuju Federicu pod optužbom za ubojstvo i pokušaj ubojstva. Eloísa moli Osvalda i Pedra da se potrude kako bi tvrtka dobro poslovala.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.