Ocjena: 8.3/10
Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 6

EPIZODA: 1 - Vegas

SADRžAJ

Nova, šesta sezona hvaljene američke serije "Roditelji i djeca", koja je nadahnuta filmskim hitom "Roditelji", nastavlja pratiti životne borbe velike, živopisne i nesavršene obitelji Braverman.
Sarah Braverman (Lauren Graham, "Gilmoreice") samohrana je majka dvoje djece: bistre, ali buntovne Amber (Mae Whitman, "Scott Pilgrim protiv svijeta"), koja živi sama i namrgođenog i osjećajnog Drewa (Miles Heizer, "Hitna služba") koji se ove godine vraća na sveučilište Berkeley.
Sarin impozantni, tvrdoglavi otac Zeek (Craig T. Nelson, "Obiteljski kamen," "Trener") i majka koja drži tri kuta kuće, Camille (Bonnie Bedelia, "Živjeti san"), navikavaju se na manju kuću i opasnosti starenja.
Sarina sestra i sušta suprotnost Julia (Erika Christensen, "Traffic") ponovno počinje raditi i prilagođava se životu bez supruga. Iako više ne žive zajedno, njezin muž Joel (Sam Jaeger, "Eli Stone") i dalje je dobar otac Sydney (Savannah Paige Rae) i njihovom posvojenom sinu Victoru (Xolo Mariduena).
Crosby (Dax Shepard, "Rent-a-mama"), Sarin mlađi brat koji je nekad imao problema s preuzimanjem obveza sad je u braku sa svojom starom ljubavi Jasmine (Joy Bryant, "Antwone Fisher"). Zajedno odgajaju sina Jabbara (Tyree Brown) i novorođenu kćer Aidu.
Adam (Peter Krause, "Dva metra pod zemljom"), najstariji brat Braverman, morao se odreći svojih očekivanja za "normalnu" obitelj. On i njegova tiha, ali snažna i izdržljiva žena Kristina (Monica Potter, "Vjeruj mi"), bliskiji nego ikad nakon njezine uspješne borbe s rakom dojke, odgajaju ekscentričnog sina Maxa (Max Burkholder, "Braća i sestre"), koji ima Aspergerov sindrom i tek prohodalu kćer te uzdržavaju kćer na fakultetu.
Iako sva braća i sestre i njihove obitelji imaju svoje izazove iz života i svakodnevice, ipak uspijevaju pružati jedno drugome potporu kad treba.
Sarah odvuče Zeeka na rođendanski izlet u Las Vegas. Uslijedit će problemi kojima će se Bravermani baviti cijelu sezonu. Amber se suočava sa životnom promjenom i uči ploviti morem zrelosti. Dva dana prije otvaranja Adamova i Kristinina privatna škola nije ni približno spremna pa cijela obitelj priskače u pomoć kako bi završila uređenje.
Izvršni producenti: Ron Howard, Brian Grazer, Jason Katims, Lawrence Trilling

Fotografije

Roditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djecaRoditelji i djeca

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kud puklo da puklo (2014)

    image
    Radnja serije 'Kud puko da puklo' smještena je u živopisni Oštrovac, selo na rubu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo...
  • Gilmorice (2000)

    image
    Radnja serije je smještena u izmišljeni gradić u Connecticutu koji je pun umjetnika i sanjara. 'Gilomorice' je humoristična priča o majčinstvu, prijateljstvu i...
  • Zovi doktora! (2016)

    image
    Hugh Knight (Rodger Corser) pametan je, nadaren, šarmantan i, čini se, nepogrešiv kardiokirurg. No Knight će ubrzo shvatiti da njegov hedonistički način života...
  • Moj rođak sa sela (2008)

    image
    Ovo je dramska serija sa puno humora i topline, zanimljivih likova i ljudskih odnosa čije je mesto događanja uglavnom selo, lepo i slikovito kroz sva četiri...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.