EPIZODA: 23

SADRŽAJ

Fićo je automobil koji je motorizirao bivšu Jugoslaviju, no s vremenom je zastario i postao predmetom sprdnje. Međutim, posljednjih godina doživljava novu mladost kao zabavni oldtimer. Ili kao vuk u janjećoj koži. Ekipa emisije Bez kočnica isprobala je upravo tog vuka.
Nakon Fiće slijedi Fiat - također mali, oblikom nalik na Fiću i nevjerojatno brz. Gledatelji imaju priliku upoznati novi Abart 595 koji će posramiti mnoge velike „jurilice.
U tjednoj rubrici 'Extreme', ekipa emisije Bez kočnica predstavlja najekstremnijeg proizvođača automobila na svijetu!
Hibridi i električni automobili sve su popularniji. Kakve sve pogodnosti dolaze uz kupnju takvih automobila i po čemu se na tehničkom pregledu razlikuju od klasičnih, gledatelji mogu doznati ovoga tjedna u Bez kočnica.
Emisija završava jednako kao što je i počela - prilogom o brzim automobilima. Japanci su ove godine servirali pravu, brzu poslasticu - novu Hondu NSX. Bez kočnica donosi više o novome automobilu.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica
PREPORUKE
 • Teorija velikog praska (2007)

  Danas
  image
  Leonard (Johnny Galecki) i Sheldon (Jim Parsons) mogu vam ispričati sve što vas zanima o kvantnoj fizici, no rješavanje najjednostavnijih stvari iz svakodnevnog...
 • Jersey Shore (2009)

  Danas
  image
  A reality-based look at the vapid lives of several New Jersey 20-somethings and their respective friends and/or hook-ups.
 • Mamini sinovi (2017)

  Danas
  image
  Serijal od 42 epizode prati zajednički život majke Rose, koja je potpuno podetinjila u starosti, i njenog sina Milentija – Bebe, koji odavno nije dete. Svojim...
 • Drugi pokušaj (2018)

  Danas
  image
  Radnja serije “Drugi pokušaj” prati bivšu zvijezdu policijske hit serije Sam (Rachel Bilson) koja je nakon burnog života završila na rehabilitaciji i ostala bez...
TOP LISTE

Prijavi se