EPIZODA: 23

SADRžAJ

Fićo je automobil koji je motorizirao bivšu Jugoslaviju, no s vremenom je zastario i postao predmetom sprdnje. Međutim, posljednjih godina doživljava novu mladost kao zabavni oldtimer. Ili kao vuk u janjećoj koži. Ekipa emisije Bez kočnica isprobala je upravo tog vuka.
Nakon Fiće slijedi Fiat - također mali, oblikom nalik na Fiću i nevjerojatno brz. Gledatelji imaju priliku upoznati novi Abart 595 koji će posramiti mnoge velike „jurilice.
U tjednoj rubrici 'Extreme', ekipa emisije Bez kočnica predstavlja najekstremnijeg proizvođača automobila na svijetu!
Hibridi i električni automobili sve su popularniji. Kakve sve pogodnosti dolaze uz kupnju takvih automobila i po čemu se na tehničkom pregledu razlikuju od klasičnih, gledatelji mogu doznati ovoga tjedna u Bez kočnica.
Emisija završava jednako kao što je i počela - prilogom o brzim automobilima. Japanci su ove godine servirali pravu, brzu poslasticu - novu Hondu NSX. Bez kočnica donosi više o novome automobilu.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Normalan život (2008)

    image
    Kontakt emisija koja daje odgovore na mnoga pitanja i neznanje o osobama sa invaliditetom. Sva pitanja, odgovore i dileme oko različiti bolesti kako pomoći...
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
  • Dobro je znati (2011)

    image
    Pogledajte zanimljive i inspirativne priče naših sugrađana... U prvoj emisiji magazina "Dobro je znati" pogledajte priču o zagrebačkim studentima - informatičkim...
  • À l'Affiche

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.