SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

General predstavlja svoje prijatelje. Eugenia je mlada žena koja mu je poput kćeri. Udana je za muškarca mnogo starijeg od sebe. Victoria kaže predstojnici samostana da želi ići volontirati u Ameriku, no predstojnica se tomu usprotivi. Nicolás ne prihvaća novac koji mu Miguel nudi za otkup svoje slobode. Adela pita Nicolása može li se vjerovati Eugenijinu mužu Eduardu. Nicolás pretpostavlja da može budući da ga je kraljica Viktorija proglasila vitezom. Victoria u luci pronalazi način da se vrati u Santa Martu. Puna očekivanja, vraća se u samostan. Izlaže svoj plan Remedios i sestri Aliciji. Nakon što ju je saslušala, sestra Alicia je pita gdje će nabaviti novac za putovanje. Victoria joj odgovara da će raditi u dvije smjene. Remedios joj nudi svoju ušteđevinu. Eugenijin muž Eduardo predlaže Nicolásu da pokrenu posao sa strojem koji bi odvajao kakao prah od kakao maslaca kako bi ga se lakše transportiralo.
Isabel povjerava Rosi da želi na zabavu koju priređuju Rosini. Na zabavi Trinidad zamoli Milagros za ples, no ona ga odbije.
Gledajući djevojčicu, Miguel se prisjeti Victorije...

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Mrkomir l (2021)

    image
    Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem i Aldom Tardozzijem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijiom Ojdanić, Ozrenom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.