SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Tomás i Miguel dolaze na Nicolásovu hacijendu. Trinidad, koji ondje radi, objašnjava Miguelu da imanjem upravljaju bijelci. Victoria stiže u Španjolsku. U samostanu je dočekuju sestra Alicia i predstojnica samostana. Robovi rade u polju. S njima su i Sara i Milagros. Sara je jako slaba. Isabelita moli oca i baku da joj daju robinju koja će joj praviti društvo da se više ne mora igrati sama. Nicolás joj obećaje da će je dobiti. Sestra Alicia pokazuje Victoriji samostan i upoznaje je s ostalim djevojkama. Victoria će ondje pomagati učenicama. Nudi joj se i prilika da uči glazbu i šivanje. Nicolas posjećuje Saru u kolibi. Priznaje joj da je i dalje voli. Sara ga moli, ako je doista voli, da se pobrine za njezina sina. Na samrti Sara priznaje Nicolásu da je Miguel njegov sin. Nicolás upoznaje Miguela. U samostanu Victoria nastavlja učiti kućanske poslove. Remedios joj iskreno ponudi prijateljstvo što Victora spremno prihvati.
Prolazi deset godina. Victoria obavlja svoje obveze i opatice su zadovoljne njome. U samostan stižu dominikanci jer trebaju volontere koji će s njima u misiju u Ameriku. Victoria želi poći i spremna je učiniti ama baš sve da u tome uspije. Sestra Alicia čita Victoriji osobine pobožne udane žene. No Victoria ih ne zapisuje. Zaokupljeno crta Miguela. Miguel je izrastao uz posebne povlastice. Postao je vješt timaritelj konja i zapeo je za oko ženi satnika Granadosa. Miguel uspijeva iz satnikove kuće ukrasti srebrni jedaći pribor. Štedi kako bi otkupio svoju slobodu.

Fotografije

Bijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinjaBijela robinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Sukob bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • Mrkomir l (2021)

    image
    Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem i Aldom Tardozzijem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijiom Ojdanić, Ozrenom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.