poster

Znaš li tko si?: Patsy Kensit

WHO DO YOU THINK YOU ARE? 5 (2004)

dokumentarni, biografski, povijesni | Ujedinjeno Kraljevstvo

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 5

EPIZODA: 1

SADRžAJ

U ovoj zanimljivoj i nadahnutoj dokumentarnoj seriji zavirit ćemo u obiteljsku prošlost slavnih osoba i svjedočiti emotivnim pričama o njihovu nasljeđu.
Pokojni otac glumice Patsy Kensit bio je zločinac. Patsy će se sastati s kriminologom koji je iskopao očev dosje i saznao sve o njegovim zločinima. Glumica će se nemalo šokirati kad iz arhivskih spisa sazna da je zločinac bio i njezin djed!

Fotografije

Znaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy KensitZnaš li tko si?: Patsy Kensit

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • NASA-ini neobjašnjeni dosjei (2012)

    image
    Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
  • African Voices Changemakers

    image
    African Voices Changemakers ističe trendsettere kontinenta koji utječu na živote drugih dok utječu na područja kao što su glazba, film, sport i tehnologija.
  • Click (2000)

    image
    Click. A comprehensive guide to all the latest gadgets, websites, games and computer industry news.
  • Kajkavci

    image
    "Kajkavci" je popularni program koji slavi kulturu, tradiciju i način života kajkavskog govornog područja Hrvatske.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.