Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 106

SADRžAJ

Prije odlaska u crkvu na svoje vjenčanje, Pedro želi istražiti ono što mu je Fiorella rekla. Sergio telefonski razgovara s nekom ženom iz Italije, a Julieta ga pita tko je ona. Sergio kaže da joj pomaže kako bi našla kćer. Vittorio udari Gianlucu po glavi, veže mu ruke i noge i zaključa ga u ostavu tako da ne može otići na vjenčanje. Diana čuje nešto u ostavi, a Vittorio joj kaže da to nije ništa, te da mora biti spremna za vjenčanje. Adela i Reynaldo doručkuju s Vittoriom i zahvaljuju mu što se ženi Fiorellom. Gianna nosi Fiorelli doručak, kaže joj da više neće biti skupa, zagrli je i poljubi za rastanak. Eloisa jasno daje Gianni na znanje da neće tolerirati njezine izljeve bijesa. Federica i dalje Eloísi stavlja kapi u čaj, te se ona počinje osjećati loše. Aitana se sprema za vjenčanje. Na imanju je sve spremno za prijem uzvanika. Pedro u uredu nalazi USB koji je Benigno ostavio. Uspije pročitati Aitanino pismo u kojem ona obavještava oca o prodaji tvrtkinih dionica.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.