Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 96

SADRžAJ

Diana pokušava s Vittorijom istražiti Fiorellin život, no shvaća da on nije pročitao pismo koje mu je Fiorellin otac poslao. Gianluca i Vittoriova rodbina dolaze na vjenčanje. Sergio se napije i pokuša udariti Santina. Joaquina upozorava Roxanu da se ne približava Benitu. Eloisa je čuje i Roxana im kaže da ju je Fidel pokušao zlostavljati. Eloisa ga otpusti, ali Benito joj kaže da je u vezi s Roxanom. Osvaldo se sprema uhvatiti Gaela s Giannom. Sergio kaže gostima da bi trebali promijeniti plesne partnere i Pedro počne plesati s Fiorellom. Svjetlo se gasi, a oni se poljube. Aitana ih razdvaja. Federica pokušava saznati tko je Santino, ali nitko ne zna ništa. Fiorella je tužna zbog Pedra i Aitane, a Julieta je tješi. Eloisa otpušta Benita, ali Roxana je moli da to ne čini. Diana moli Vittorija da joj dopusti da bude u njegovoj blizini, a on odgovori da se ženi Fiorellom i da je neće varati. Kaže joj kako zna da ona ima rođaka u zatvoru i nudi joj pomoć.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.