poster

Talijanska mlada

Muchacha Italiana viene a casarse I. (2014)

drama, romantika | Meksiko

SEZONA: 1

EPIZODA: 71

SADRžAJ

Diana pokazuje Vittoriju mobitel, a Fiorella joj uzrujana kaže da je njezin. Pedro kaže Fidelu da je očajan jer Fiorella uopće ne odgovara na njegove pozive i poruke. Misli da ga Fiorella zaboravlja i da je možda bolje da je tako. Federica kaže Soniji da mogu učiniti da Aitana zažali što radi ondje te je natjerati da sama ode. Sonia kaže Pedru da je bila ljubomorna na Fiorellu i da joj sad on može posvetiti više vremena. Pedro odgovori da dijete neće biti razlog da njih dvoje budu zajedno. Osvaldo kaže Soniji da će je odvesti liječniku jer ne želi izgubiti još jednog sina. Aitana moli Fidela za pomoć i kaže Pedru da je ona prava žena za njega. Fidel savjetuje Pedru da Aitani da priliku jer ga ona voli. Vittorio pita Fiorellu je li ikad osjetila ljubav prema njemu.
Originalna priča: Delia González Márquez

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.