SEZONA: 1

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Pedro kaže Fiorelli da još ne može nagovoriti baku da je zaposli. Zacarias kaže Vitroriju da su Fiorella i sestra živjele neko vrijeme kod Adele Reyes, ali da su otišle ostavivši oproštajno pismo, te da se čini da su pobjegle od nečega ili nekoga. Benito kaže Vittoriju da je Fiorella pobjegla jer ga ne želi vidjeti. Pedro kaže Fidelu da odvede Talijanke u mjesni hotel jer još nije nagovorio baku da ih zaposli. Pedro se naljuti na Julianu jer je čuo kako govori o Taniji. Kaže joj da nema pravo ružno govoriti o nekomu tko je tragično izgubio život. Nakon duge rasprave, Pedro nagovori baku da zaposli Fiorellu. Kaže joj da je Gianna bolesna, te da ona ne može raditi. Fidel odveze Giannu i Fiorellu u hotel i kaže im da ih Pedro očekuje sutradan na glavnome trgu i da moraju biti točne. Fiorella kaže da ranč zasluženo nosi ime Angeles (Anđeli) jer je ondje kao u raju. Gianna joj kaže da je ljubomorna na žene oko Pedra. Fiorella odvrati da nije ljubomorna, nego da uviđa da je on brzo zaboravio Taniju.

Uloge: Livia Brito (Fiorella Bianchi), José Ron (Pedro Angeles), Eleazar Gómez (Benito Segura), Enrique Rocha (Vittorio Dragone), Nailea Norvind (Federica Angeles), Fernando Allende (Sergio Angeles), Mike Bieggio (Osvaldo Angeles).
Originalna priča: Delia González Márquez
Urednica: Ranka Horvat

Fotografije

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.