Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 8 - The Paring Knife

SADRžAJ

Shvativši da su Izraelci htjeli iskoristiti utjecaj i veze obitelji Stein isključivo za svoje političke ciljeve i obavještajne igrice, Nessa se još više posvećuje ostvarenju svoje vizije i nastojanjima da oslobodi Kasima. A to znači da će, iako nevoljko, morati sklopiti posao s El-Aminom.
Shlomo i Hayden-Hoyle otkrivaju da je i CIA znala za krađu podataka. Događaji poprimaju dramatičan tijek nakon što na Zapadnoj obali eksplodira bomba i naizgled ubija Nessu.
A u Velikoj Britaniji, Atika namami Ephru u zamku i Saleh Al-Zahid ga ubija. Rachel, koja je bila slučajni svjedok ovog nemilog događaja, dobiva trudove te joj Atika pomaže da se porodi, netom prije nego što je uhite pripadnici službe sigurnosti. Američka vlada za ubojstvo krivi Izrael te zauzvrat nudi Palestincima priznanje neovisnosti od strane UN-a.
Izvršni producenti: Greg Brenman i Polly Hill
Proizvodnja: Drama Republic i Eight Rooks production za BBC i Sundance TV

Fotografije

Časna ženaČasna ženaČasna ženaČasna ženaČasna ženaČasna ženaČasna žena

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
  • Žica (2002)

    image
    David Simon, tvorac i suautor HBO-ove miniserije „The Corner“, koja je osvojila tri nagrade „Emmy“, donosi nam ovu neuljepšanu i krajnje realističnu HBO-ovu...
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
  • 911 (2018)

    image
    Dramska serija koja istražuje živote i karijere policajaca, bolničara i vatrogasaca, ljudi koji prvi dolaze na mjesta nesreće i riskiraju svoje živote kako bi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.