SEZONA: 45

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Mary J Blige iz New Yorka peti put nastupa kod Joolsa, a izvodi pjesme s albuma The London Sessions.
Londonu odaje počast i Marianne Faithfull pjesmama s albuma Give My Love to London. Skladala ih je s Nickom Caveom, Rogerom Watersom i Annom Calvi, koja će se pridružiti Marianne u izvedbi Falling Back.
Iz Southamptona dolazi rock trio Band of Skulls, a izvest će pjesme s njihova trećeg albuma Himalayan. Još jedan izvođač prvi put nastupa u emisiji, irski kantautor Hozier, koji je tek izdao svoj prvi album. Sestre iz Švedske, Klara i Johanna Soderberg, poznatije kao First Aid Kit, također prvi put gostuju u emisiji s pjesmama s njihova drugog albuma Stay Gold.
Jools razgovara s glumcem, DJ-em i ljubiteljem glazbe Idrisom Elbom o albumu koji je osmislio i producirao. Album se zove Mi Mandela, a istražuje glazbu Južne Afrike koju je upoznao dok je snimao The Long Walk to Freedom.

Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.