SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - RAZARAČ ĆELIJA PONOVNO RAZARA

SADRžAJ

"Matt Hatter" je pustolovno-humoristična animirana serija o Mattu, običnom dječaku koji otkriva da njegova obitelj brani ulaz u drugu dimenziju koja se zove Multisvemir. Kako bi spasio naš svijet i Multisvemir, Matt se mora boriti i zarobiti zloglasne negativce iz filmova, mitova i legendi.
Američki školarac Matt Hatter stiže u kino Coronet u Londonu i saznaje da mu je djed nestao. Ondje otkriva tajnu zbirku nevjerojatnih naprava i oružja u drevnoj knjizi s naslovom Interaktivne akcijsko-pustolovne kronike te ulaz u drugu dimenziju, Multisvemir. U Regiji ruševina upoznaje saveznike Roxie (tragačicu) i Gomeza (čuvara) te se suočava sa zakletim neprijateljem lordom Tenorocom i njegovim poslanikom zla, Crnim vitezom! Matt, Roxie i Gomez zajedničkim snagama nastoje spriječiti nepovredivog Crnog viteza da ukrade Sveti kalež harmonije, što bi osudilo Multisvemir na vječnu propast!

Producent: Nigel Stone

Fotografije

Kronike Matta HatteraKronike Matta HatteraKronike Matta HatteraKronike Matta HatteraKronike Matta HatteraKronike Matta HatteraKronike Matta HatteraKronike Matta Hattera

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sunville

    image
    Svakodnevni život stanovnika sunčanog sela - gospodin jarac, psić, obitelj rakuna, maca, prijateljsko prase.
  • Train

    image
    The conductor and his little train takes everyone to the right place.
  • Tutti Frutti

    image
    Tutti Frutti je glazbena serija koja odaje počast uličnim nastupima Stanlija i Olija. U svakoj epizodi jagoda Tutti i ananas Frutti izvode dobro poznatu glazbenu...
  • Didy Baby

    image
    Priče o malim životinjama koje kroz igru uče kako pomagati jedna drugoj.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.