SEZONA: 1

EPIZODA: 9 - zabavno-dokumentarna emisija

SADRžAJ

Maja (20) iz Bjelovara, koja u malom unajmljenom stanu živi sa suprugom Tihomirom (25) i kćeri Leom (2) zamijenit će se na 10 dana sa Bernardom (32) iz Sv. Petra Čvrsteca, koja živi sa suprugom Mladenom (33) i sinovima Mariom (13) i Dariom (11) u velikoj obiteljskoj kući na seoskom gospodarstvu.
Maja se malo pribojava snalaženja u obitelji s puno djece i domaćih životinja, ali temperamentna Bernarda pokazuje smisao za šalu nazvavši svoje domaćinstvo pravim zoološkim vrtom punim krava, svinja, ovaca, kokoši, patki, pasa i mački.
Međutim, prava gazdarica obitelji Gašparić, Bernarda navikla je na pomoć svojih sinova koji joj, osim u kući, pomažu i radeći u štali, kad je to potrebno.
U ovotjednoj epizodi pogledajte kako se uvijek vesela Bernarda snašla u blagodatima gradskog života. Tijekom 10 dana nije samo promijenila obitelj, već je i štalu zamijenila salonom za uljepšavanje, a kada je odlučila otići na strogu dijetu o pripravljanju bezmasnih delicija podučio ju je, ni manje ni više, nego nekadašnji kuhar Josipa Broza Tita. Neka bude tajna, ali za odlazak joj zamjenska šogorica priprema šok - vrući ples muškog stripera u noćnom klubu prepunom "razdraganih" žena...

TRAJANJE: 60 min

Fotografije

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.