SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - zabavno-dokumentarna emisija

SADRžAJ

Jasna je moderna žena liberalnih stavova, zaposlena kao poslovna tajnica. Živi u malom stanu u zagrebačkom naselju Prečko s 14 godina starijim mužem Zoranom, policajcem, i dvoje male djece, kćeri Melissom i sinom Marijanom. Jasna će se svojim otvorenim stavovima pokušati nametnuti tradicionalnoj obitelji iz sela Kuče kod Velike Gorice gdje trenutno nezaposlena mama Vanja povremeno obavlja kućanske poslove i brine se za razmaženu kćer Klaru. Glava obitelji je punašni i ozbiljni tata Željko koji je rijetko doma jer je vozač kamiona. Vanja će ulogu zamjenske mame morati odraditi daleko od naučenog seoskog mira, u domaćinstvu u kojem se sve odvija po strogim pravililma. S druge strane, pedantnu i ušminkanu mamu Jasnu u zamjeni će dočekati domaće životinje i kuća puna nereda. Zagrebačka obitelj strogo odgaja svoje dvoje djece, dok je maloj Klari dozvoljeno gotovo sve. Hoće li velike razlike u odgoju djece izbezumiti zamjenske žene ili će one pokušati preodgojiti mališane?
I Jasna i Vanja vjeruju kako se bez problema mogu uklopiti u bilo kakvu obitelj, no niti ne slute koliko su različite obitelji u koje dolaze.

TRAJANJE: 60 min

Fotografije

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.