SEZONA: 1

EPIZODA: 6 - Lamborghini Huracan

SADRžAJ

Nakon što se i posljednji Lamborghini Gallardo otkotrljao s montažne trake, u Lamborghiniju dizajniraju Huracan. Može li on dostojno zamijeniti superautomobil koji će naslijediti?

Fotografije

Superizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobilaSuperizrada superautomobila

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Neobjašnjeno s Williamom Shatnerom (2019)

    image
    Znanstvenici su uključeni u beskrajnu potragu za razumijevanjem golemog svemira u kojem živi naš planet. Postoje li galaksije slične našoj? Mogu li biti sposobne...
  • Kulturama

    image
    Emitiranje Kulturame na TV Zapad kanalu je kulturni program koji ima za cilj prikazati i promovirati bogatu kulturnu baštinu zapadne regije zemlje.
  • Dokumentarni program

    image
    Dokumentarni program namijenjen svima onima koji žele da nauče nešto novo o svijetu oko sebe.
  • WELT-Spezial

    image
    Sondersendungenreihe bei WELT, die sich um aktuelle und akute Ereignisse und Entwicklungen kümmert.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.