SEZONA: 3

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Ovog tjedna Monty Don pokazat će nam koje pripremne radove obavlja u Vlažnome vrtu i Vrtu s bobičastim voćem kako bi se pripremio za proljeće i ljeto. Joe Swift nastavlja sa serijalom naprednih tečajeva vrtnog oblikovanja za vrt iz snova. Ovaj će tjedan s nama podijeliti savjete o tome kako oblikovati tropsku zelenu oazu.
Carol Klein u svom vrtu u Devonu posadit će viburnum koji će u proljeće vrtu podariti boju i miris. Uzimajući u obzir prirodno stanište biljke, Carol će nam pokazati kako je posaditi na savršeno mjesto.

Posjetit ćemo i bračni par koji se preselio u kućicu u Cornwallu. Ondje su, vješto se služeći bojom cvjetova i listova, komadić zemlje pretvorili u prekrasan vrt. Monty nas u Longmeadowu savjetuje koju vrstu malča upotrijebiti za koje biljke te pojašnjava kako orezati grmove ogrozda i ribizla.

Fotografije

Svijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlaraSvijet vrtlara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Neimenovani projekt obitelji Irwin (2018)

    image
    Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
  • Najsmrtonosnije životinje svijeta (2010)

    image
    Ova nova serija prati najnapetije trenutke životinjskog lova kroz epizode pune akcije. Vidjet ćete kako grabežljivci povećavaju prednost loveći u grupama i zašto...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.