SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - ECLIPSE

SADRžAJ

Kako je nastupila pomrčina mjeseca, obitelj Henrickson se suočava sa čudnim događajima… Nakon što je imao uznemirujuće snove, Bill pokušava otkriti što oni uistinu znače. Odlazi sa Benom u lov, a na tom izletu dobiva i odgovore na pitanja koje je pokušavao saznati. Barb dobiva stalni posao učiteljice, a time ujedno i prouzrokuje dodatni pritisak doma za Nicki i Margene. Nicki sustižu posljedice njene ovisnosti o kupovini - ima problema sa svojim kreditorima - kompanijama čije kreditne kartice koristi. Potaknuta pitanjima nove prijateljice Heather o njenoj obitelji, Sarah pokušava sama doći do odgovora zašto je njezina majka pristala na poligamiju. Bill saznaje neke nove informacije o Romanu, koje puno toga objašnjavaju o njegovom položaju. Odlučuje mu se napokon suprostaviti.

Fotografije

Velika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubavVelika ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.