Velika obitelj. Veliki snovi. Veliki problemi. Velika ljubav. Poligamija voli društvo. HBO predstavlja smionu seriju koja istražuje dinamičnu instituciju braka kroz tipično netipičnu obitelj.
Mislite da su tri supruge ostvarenje snova? Varate se. HBO predstavlja neobičnu suvremenu dramsku seriju koja priča priču o Billu Henricksonu (Bill Paxton), poligamistu koji živi u predgrađu Salt Lake Cityja s trima suprugama i sedmero djece. Samostalni poslovni čovjek koji vodi rastući lanac željezarija, Bill je suočen s bezbrojnim izazovima dok pokušava zadovoljiti emocionalne, romantične i financijske potrebe svojih žena - Barb (Jeanne Tripplehorn), Nicki (Chloë Sevigny) i Margene (Ginnifer Goodwin) – a istodobno se mora brinuti o svojoj djeci, trima kućama, sve većoj lavini neplaćenih računa i otvorenju najnovije željezarije. Stvari još više komplicira niz kriza koje pogađaju njegove roditelje, Franklina i Lois (Bruce Dern i Grace Zabriskie), koji žive u poligamnom naselju u ruralnoj Uti, kao i neočekivani poslovni izazov Romana (Harry Dean Stanton), jednog od njegovih svekrova i „proroka“ poligamne komune u kojoj njegovi roditelji žive.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.