Ocjena korisnika: 6.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - glazbeni show

SADRžAJ

Sjećate li se Candymana? Možda vam ime Neven Ciganović pomogne u preroštavanju najskrovitijih kutova mozga pa skinete prašinu s uspomena na devedesete i počnete pjevušiti melodiju ovog, jedinog, hita spomenutog modnog stilista. Do sada ste vjerojatno pogodili - „Hrvatski broj jedan vas ovaj tjedan vodi na najluđi dance party!
Neven Ciganović nas je na Candymana podsjetio glasom i osebujnim modnim izričajem. Šljokice, sjaj i glamur dancea devedesetih nije zasjao samo na njegovu tijelu. Legendarna „Šumica i „Iza ponoći zvuče jednako dobro kao i prije gotovo dvadeset godina, a njihove ponosne vlasnice jednako dobro izgledaju kao i u ta davna vremena. Po njima se, tvrdi naš voditelj Davor Dretar Drele, ne bi dalo zaključiti da su devedesete bile tako davno.
Vječnih dance hitova ćemo se prisjetiti i uz Emiliju Kokić, u goste nam dolazi i modni sveznadar Borut Mihalić te Matija Vuica i Jurica Popović koji će nam otkriti zašto je „Linđo svojevremeno bio na crnoj listi. Naš voditelj će još jednom pokazati zavidno plesno umijeće, a naš stručni tim, predvođen glazbenim guruom Sinišom Škaricom, će nam pomoći u potrazi za najuspješnijim hrvatskim dance hitom devedesetih.

Fotografije

Hrvatski broj jedanHrvatski broj jedanHrvatski broj jedan

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pinkove zvezdice

    image
    “Pinkove zvjezdice” je glazbeno natjecanje za djecu do 15 godina. Od početka prikazivanja 2014. godine, ovaj show program za djecu stekao je vjernu publiku koja...
  • Pop

    image
    Najbolja pop muzika na Jugoton TV-u.
  • Toxic Tuner

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Muzzik top 20

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.