Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Serija kroz 26 nastavaka prati Lidiju Bastianich na još jednom kulinarskom putovanju punom otkrića. Pridružite se Lidiji koja će pripremati jednostavna, sezonska i ekonomična jela s puno čara, pouzdanja i ljubavi. Pokazat će gledateljima da nadahnuće mogu pronaći u svojim korijenima, da trebaju biti spontani i da u kuhinji trebaju njegovati osjećaj doma. Uz bogatstvo savjeta i metoda koji su rezultat dugogodišnjeg iskustva u kuhinji i za obiteljskim stolom, Lidia će svoju strast prema poučavanju pretočiti u zabavan i vjerodostojan nastavni plan i program koji obuhvaća kuhinjsku mudrost.
Kao što Lidia kaže, "hraniti sebe, svoju obitelj i prijatelje jedna je od najvažnijih stvari u životu".
Poznata američka kuharica, vlasnica restorana, autorica nekoliko knjiga o kuhanju, autorica kulinarskih serija Lidia Bastianich rodom je iz Hrvatske, točnije iz Pule.
---

1. epizoda:

Pridružite se Lidiji koja će pripremiti jednostavnu, a dojmljivu salatu od rajčica i metvice, zatim jednostavan, a slastan filet mignon na talijanski način s aromatičnim vinskim octom te primamljivu bezglutensku tortu caprese.

Fotografije

Lidijina kuhinjaLidijina kuhinjaLidijina kuhinjaLidijina kuhinjaLidijina kuhinjaLidijina kuhinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Šampanjac sa Jasminom Anom

    image
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.