SEZONA: 3

EPIZODA: 45

SADRžAJ

Tugrul se Arifu želi osvetiti zbog prošlosti i ovoga puta Džemile daje nešto sasvim neočekivano. Dok Soner ispraća Bahar na put i nikako joj ne uspijeva pokazati svoje osjećaje, Filiz u njezinoj odsutnosti planira izlet u Disneyland s Deniz. Baharine su misli obuzete Deniz i Sonerom, no u Engleskoj je očekuje veliko iznenađenje. Osman pak nije na sigurnom. Treba novo skrovište, a ponuda koja će ga spasiti dolazi od sasvim nenadane osobe. Tugrul pak dogovara sastanak kako bi s Arifom i Džemile razgovarao o važnoj temi. Bahar i Zehra u suzama su ispraćene na operaciju.

Fotografije

Kako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolazi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Genijalna Prijateljica (2018)

    image
    Kada se čini da je najvažnija prijateljica u njezinu životu nestala bez traga, Elena Greco, sada starica u kući punoj knjiga, sjeda za svoje računalo i počinje...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.