Ocjena korisnika: 7.3/10
(3 glasa)

SEZONA: 3

EPIZODA: 41

SADRžAJ

Gđa Hasefe ne dopušta da itko dirne u njezinu snahu pa njezina reakcija sve ostavi bez teksta. No jedna žena iz susjedstva čiji je muž policajac posumnja da se ondje skriva Osman, a ne da su Arif i Džemile u vezi. Mužu priopći svoju sumnju pa policija organizira raciju u Arifovoj kući. Hakan pak pronađe način da razgovara s Džemile koja je jako ljuta na njega i objasni mu što je zapravo vidjela. Berin ništa ne zna pa odlazi na sastanak s Ekremom kako bi mu sve rekla. Za to vrijeme se nađe još jedna osoba čiji bubreg odgovara Zehri. I ta osoba Zehri želi dati svoj bubreg. No pod Carolineinim pritiskom Hakan pristaje na vjenčanje na brzinu i njih su dvoje već na putu prema matičnom uredu i spremni potpisati dokumente.

Fotografije

Kako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolaziKako vrijeme prolazi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Genijalna Prijateljica (2018)

    image
    Kada se čini da je najvažnija prijateljica u njezinu životu nestala bez traga, Elena Greco, sada starica u kući punoj knjiga, sjeda za svoje računalo i počinje...
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.