poster

Jednostavne večere s Nigelom Slaterom

NIGEL SLATER'S SIMPLE SUPPERS 2 (2009)


SEZONA: 2

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Nigel Slater pokazuje kako da pripravimo jednostavne, ali slasne gozbe od sastojaka koji izgledaju kao da im je prošao rok trajanja. Stari kruh, potamnjele banane i stvrdnuti sir pretvaraju se u istinski ukusna jela. Nigelov nabujak od sira, kolač od banana i čokolade i pržene tikvice natjerat će svakome slinu na usta.
Nigel se u Bristolu sreće s obitelji Wright te kuha jelo od plodova ubranih u njihovom vrtu.

Prezenter: Nigel Slater
Izvršni producent: Pete Lawrence

Fotografije

Jednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom SlateromJednostavne večere s Nigelom Slaterom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.