SADRžAJ

Prošlo je 27 godina otkad je Iva Majoli osvojila Roland Garros. Najbolju hrvatsku tenisačicu svih vremena naš Gordan Vasilj sreo je na turniru u Makarskoj. U ekskluzivnom razgovoru za In Magazin otkrila mu je da je presretna u braku s talijanskim industrijalcem te kako izgleda njezin život na relaciji Milano-Zagreb.
Teško da itko energijom i zaraznim osmijehom može parirati Indiri Levak. No pjevačica nam je priznala da toliko radi da ju je to počelo frustrirati. Ipak, sve je lakše uz ljubav supruga Mire. S Indirom je razgovarao naš Davor Garić.
Za nešto manje od mjesec dana prvi put u Hrvatsku dolazi sin legendarnog glazbenika Andree Bocellija, Matteo. Ovaj markantni glazbenik nastupa od svoje 17-te godine, lani je objavio album, a sada je na turneji u sklopu koje će zapjevati i u Opatiji. Prije toga razgovarao je s našom Dijanom Kardum, kojoj je ispričao sve o odnosu s ocem, ali i karijeri.
Kuhao je za brojne svjetske zvijezde, hranom rasplakao mnoge goste i sve to s ista tri noža kojima se koristi već desetljećima. Nježnu stranu jednog od najslavnijih hrvatskih chefova Hrvoja Zirojevića donosi vam Saša Knežić.
Poznato je kako u skandinavskim zemljama roditelji potiču djecu da što više budu na otvorenom, čak i da spavaju na hladnoći. Životni standard ondje je viši, u što smo se uvjerili i tijekom boravka u švedskom Malmeu. U idućim minutama naša Matea Slogar donosi priču o švedskom načinu života.
Ako još uvijek niste planirali svoje novo putovanje ili kratak bijeg od svakodnevice, možda vam u tome pomognu nove epizode Coolturista . Putopisna emisija vratila se ne samo s novim epizodama, već i novom voditeljicom. Više u minutama koje slijede.
Treninzi Marija Mlinarića na zagrebačkom Jarunu mnogima su omiljeno odredište. Uz dobru dozu motivacije i stručno vodstvo, promjene su moguće, a zdrav život može postati navika.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Šarenica

    image
    Šarenica je emisija kolažnog tipa koja se emituje subotom i nedeljom na RTS 1 od 9 do 11 sati. Sadržaj su zanimljive reportaže snimljene na terenu i dokumentarne...
  • Kurzstrecke mit Pierre M. Krause

    image
    Pierre M. Krause trifft Promis, Politiker, YouTuber und andere bekannte Persönlichkeiten in ihren Heimatstädten oder bei der Arbeit und begleitet sie per Roller,...
  • Željko Marušić i gosti

    image
    Rasprave sa Željkom Marušićem i gostima.
  • Jutro (2018)

    image
    Od 6.55 radnim danima ponovo se budimo uz Anđelu i Miloša, dok vikend izdanja Jutra od 7.55 vodi Marija Savić Stamenić. „Jutro sa Anđelom i Milošem”, je jutarnji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.