SADRžAJ

Udovica Rajka Dujmića, Snježana, uskoro objavljuje novi album pjesama koje izvode legende domaće estrade. Kome je pripala čast otpjevati posljednju glazbenu ostavštinu legendarnog glazbenika te kako živi bez supruga kojeg je voljela u dobru i zlu, Snježana je otkrila našoj Dorotei Filipaj.
Sada vas vodimo na jedinstveno krstarenje kornatskim otočjem. Za ovo čudo prirode kažu da je raj za nautičare, a obilazak Kornata upravo brodom idealno je za sve ljubitelje netaknute prirode. Na jednom od tamošnjih otoka, Piškeri, sudbonosno DA izgovorila je i jedna slavna Hrvatica. Na krstarenje Kornatima uputio se naš Davor Garić.
Ime im je prije 10 godina dao Robert Mareković, a htio je da zvuče retro, slatko i swing. I čini se da je skroz pogodio. Gelato Sisters osim svojom šarenom pojavom pažnju privlače i zabavnim obradama velikih hitova, a neke od onih koje tek trebaju pustiti u eter premijerno su otkrili našem Saši Knežiću!

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.