SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - TRACKS

SADRžAJ

Britanska serija ZAKON I RED: UK okuplja široku lepezu vrhunskih britanskih glumaca, a zasnovana je na veoma uspješnom američkom predlošku, čiji je tvorac dobitnik Emmyja, Dick Wolf. Zadržavajući prepoznatljivu strukturu originalne serije, u kojoj je radnja podijeljena na dva dijela - prvi, u kojemu policija istražuje zločin, i drugi, progon sumnjivaca, Zakon i red: UK pristupa ovom formatu i likovima iz jedinstvene engleske perspektive.
Od glumaca iz prethodnih sezona u seriji su i dalje Bradley Walsh u ulozi narednika Ronnieja Brooksa, policajca starog kova s East Enda, Dominic Rowan u ulozi višeg kraljevskog tužioca Jacoba Thornea i Peter Davison kao Henry Sharpe.


1. epizoda: TRACKS

Suicidalni Finn Tyler (Aidan McCardle), vozeći automobil preko pruge, izazove sudar s vlakom. Tyler uspije pobjeći, a u nesreći pogine nekoliko ljudi, uključujući dječaka koji umre na rukama narednika Sama Caseya (Paul Nicholls). Prvi je dan na poslu inspektoru Wesu Leytonu (Paterson Joseph), starom prijatelju narednika Ronnieja Brooksa (Bradley Walsh) te on spremno preuzima vodstvo kad vidi da je Sam shrvan. Ronnie i Sam nastavljaju istragu i iznenada nabasaju na krivca.

U sudnici se Jake Thorne (Dominic Rowan) žestoko okomi na Tylera, dok njegova braniteljica Kate Barker (Georgia Tylor) iznosi razloge zbog kojih njezina klijenta treba osloboditi krivnje. Ali netom po zaključenju slučaja Henry Jakeu priredi iznenađenje - pronašao je novu zamjenu za Aleshu. Jake ne uspije ni prosvjedovati, jer stiže šokantna vijest koja otvara nekoliko pitanja. Na Ronniejevu nesreću, on misli da ima odgovore na njih.

Fotografije

Zakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UKZakon i red: UK

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Endeavour - Mladi Morse (2012)

    image
    Serija prati početke karijere mladog Endeavoura Morsa, koji se nakon što odustaje od fakulteta u Oxfordu, pridružuje policiji.
  • Ubojstvo prvog stupnja (2014)

    image
    Smještena u San Franciscu, serija 'Ubojstvo prvog stupnja' pruža osoban i detaljan pogled na složenu istragu ubojstva tijekom cijele sezone. Serija prati...
  • Nijemi svjedok (1996)

    image
    Forenzički patolozi prof. Leo Dalton, dr. Harry Cunningham i dr. Nikki Alexander ponovno su na našim malim ekranima u jednoj od BBC-jevih najuspješnijih i...
  • Matlock (1986)

    image
    Benjamin Matlock (Andy Griffith) udovac je i odvjetnik. Bavi se rješavanjem slučajeva ubojstava u kojima su njegovi klijenti na izgled krivi. On čini sve kako bi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.