poster

Vesti 14

Vesti

informativni | Srbija

SADRžAJ

Vesti će biti emitovane tačno u 13.00, 14.00 i 15.00 časova i naravno, u već dobro poznatom terminu od 18 sati! Najbitnije novosti čućemo od voditelja Ane Mitić i Vladimira Jelića. Emisija „150 minuta“ od ponedeljak će počinjati u 13.10, a nastavljati se posle svakog novog preseka vesti.
U ovoj TV sezoni, ratimo revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, jer su nove vesti Prve obogaćene i sadržajno i produkciono.
Gledaoce dočekujemo u studiju koji uključuje brojne tehnološke inovacije koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.
Takođe, upotpunjen je i sadržaj vesti koje pored najvažnijih informacija i aktuelnosti iz zemlje i sveta i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvataju i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.
Informativna redakcija Prve zahvaljuje se svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše Vesti.
Voditelji: Ana Mitić i Vladimir Jelić.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tura kulture

    image
    Kultura i kulturna scena u Hrvatskoj je zaista vrlo živahna. Nikako se ne može tvrditi da kulturni život prati gospodarske trendove. Upravo suprotno. Iako se na...
  • Zbor po zbor

    image
  • Poročila

    image
    Informativna oddaja in pregled aktualnih novic.
  • Servicezeit

    image
    Wirklich preiswert? Wirklich praktisch? Wirklich lecker? Die Servicezeit macht Ihren Alltag leichter! Mit unseren Tipps sind Sie in allen Lebenslagen gut beraten!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.