poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Baby Lasagna ponovno je osvojio simpatije obožavatelja svojim novim potezom. Maja Šuput pak s obitelji uživa u Španjolskoj, a chef Mario Mandarić zaintrigirao je javnost fotografijom svoje tek rođene kćerkice. Zašto? Zna naš Davor Garić.
Uz to što niže poslovne uspjehe, za Matiju Cveka tu su i oni privatni. Otkrio nam je da pjeva više nego ikada - ali ne toliko na pozornici, koliko svojoj 3-mjesečnoj kćeri. O planovima za ljeto i turneji diljem Hrvatske, razgovarao je s našom Doroteom Filipaj.
Grad koji se posljednjih tjedana zbog Eurosong groznice često spominjao je švedski Malme. Domaćin ovogodišnjeg glazbenog natjecanja zanimljiv je po mnogočemu, a kako ovaj skandinavski grad diše, donosi vam naša Matea Slogar.
Nova romantična komedija potaknula je zanimljivu raspravu. Prihvaćamo li činjenicu da žene nakon 40-e mogu biti u vezi s mlađim muškarcima. Zašto se na ovom terenu suočavaju s raznim osudama te koliko su funkcionalne veze s velikom razlikom u godinama, doznala je Aleksandra Keresman.
Danijela Martinović sinoć je u Lisinskom pokazala svoju rokersku stranu. Na veliko iznenađenje zapjevala je sa svojim partnerom Josipom Plavićem, frontmanom benda Izvan zakona. Sjajna atmosfera vladala je cijeli koncert, a pjevačici su se na pozornici pridružili i drugi gosti. Djelić atmosfere donosi naša Dijana Kardum.
Ako želite vrt, balkon ili terasu sebi drage osobe pretvoriti u ugodno mjesto za opuštanje pišite na naš mail inmagazi@novatv.hr, upravo takvo iznenađenje dobila je naša gledateljica Lidija koja će od sada dane provoditi na svojoj biljkama oživljenoj terasi. Ne propustite...
Kad se spoje Istra i Dalmacija, u gurmanskom smislu zajamčeno je iskustvo za nepce koje se ne zaboravlja! Sir i mliječni proizvodi ravno iz mljekare u rukama kreativnih šibenskih chefova postaju delicije zbog kojih se gosti uvijek rado vraćaju. No, nije to jedini razlog, a o kojima je još riječ, otkrit će vam Saša Knežić!

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Razgovori

    image
  • Nedeljno popodne sa Leom Kiš

    image
  • Shift

    image
    Emisiju SHIFT najlakše se može opisati kao pola sata čiste brzine i adrenalina! Emisija je posvećena prvenstveno hrvatskom auto-moto sportu i tuning sceni. Vodimo...
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.