poster

Putevi zdravlja

Putevi zdravlja

informativni | Bosna i Hercegovina

SADRžAJ

Predstavljamo voditelja Odjeljenja opće i abdominalne kirurgije ASA Bolnice prof. dr. Nedžada Kadrića, specijalistu opće kirurgije i subspecijalistu kardiokirurgije, člana Europskog udruženja endoskopskih kirurga (EAES) i Udruženja kirurga Federacije Bosne i Hercegovine. Prof. dr. Kadrić samostalno i u timu izvodi najsloženije kirurške procedure iz abdominalne i opće kirurgije, te hepatobilijarne i laparoskopske kirurgije, kao i kardiokirurgije i kirurgije jetre. Kad je vrijeme za koji estetski zahvat? O kulturi planiranja i vremenu pogodnom za operacije govori prim. dr. sc. Alija Aginčić. Prof. dr. sc. Damir Rebić govori kako držati pod kontrolom neizlječivu kardio renalno metaboličku bolest sa pridruženim problemom debljine, gdje u jednom kolopletu usko povezani organski sustavi ugrožavaju jedni druge. Serijal uređuje i vodi Olivera Dodig.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vijesti STV

    image
    Najnovije vijesti s područja Slavonije i Baranje, ali i cijele Hrvatske. Prve Vijesti pratite već od 10:10, zatim 11:10,12:10... središnje Vijesti su u 20:10, a...
  • Vremenska prognoza

    image
    Meteorolozi Nove BH gledateljima će pružiti najbitnije informacije o vremenskim prilikama u svakom dijelu Bosne i Hercegovine, prateći općeprihvaćeni i utemeljeni...
  • Access Asia

    image
    Exclusive reports, features and analysis of political and social events from across the Asian continent.
  • Across the Balkans

    image
    Across The Balkans takes you to a land of breathtaking beauty with a painful past to discover the issues and fault lines shaping Southeast Europe today.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.