poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de Amar (2017)

telenovela | Brazil

EPIZODA: 53

SADRžAJ

Lucinda prijeti Gregóriju. Celina i Olímpia predstave recital. Celeste dobije cvijeće od savjetnika. Lucinda moli Inácija da se ne vrati u Portugal. José Augusto se oprašta sa svima. Inácio se oprašta od Lucerne. José Augusto odlazi u Brazil. Delfina izbaci Izabel s Quinte. Otac João predlaže da Izabel ode živjeti s gđom Henriquetom. Fernão traži Delfinu. Maria Vitória daje Heleni novac od svoje brodske karte. Savjetnik donira novac kulturnoj udruzi. Helena vrati sav dug Lucerne. Gregório otkrije da je Inácio lagao o danu svoga ukrcavanja. Edgar kritizira Olímpijin članak i njih dvoje prekinu vezu. Prošlo je mjesec dana. Inácio stiže u Portugal, a José Augusto u Rio de Janeiro te susretne svoju kćer.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.