SADRžAJ

Sutra je konstituirajuća sjednica Sabora, a vrlo brzo, možda već u petak, mogli bismo dobiti novu Vladu HDZ-a i Domovinskog pokreta. Tko će je sve podržati? Hoće li u njoj ostati većina starih ministara, neki od njih na novim pozicijama? Jesu li Domovinskom pokretu prepušteni ključni resori? Kakve će politike oni provoditi? Ako u cijeloj Europi jača desnica, je li zaokret Hrvatske udesno na tragu europskih trendova ili izaziva zabrinutost u Europskoj uniji? Hoće li predstavnici manjina opet dobiti mjesto potpredsjednika Vlade?
Gosti su:
Josip Borić, HDZ
Mišel Jakšić, SDP
Igor Peternel, Domovinski pokret
Robert Jankovics, zastupnik mađarske nacionalne manjine

Voditelj: Mislav Togonal

Fotografije

OtvorenoOtvoreno

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Global Watch

  image
  GLOBAL WATCH is a 60 minute-long news program. The show stresses Chinese elements, emphasizing China's perspective, policies and stories.
 • Studio 4

  image
  Svakodnevno od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) na rasporedu je emisija Studio 4. Prvi se put u...
 • TV Liberty

  image
  TV Liberty je polusatni televizijski magazin koji govori o svim važnijim temama o Bosni i Hercegovini i u njoj, čije je produciranje počelo u augustu 1996. u...
 • Géopolitis

  image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.