EPIZODA: 115 - Serijski program

SADRžAJ

115. epizoda -
Ojku prisustvuje prizoru koji joj slama srce, nesvjesna da se radi o Sineminoj zamci. Deniz slučajno saznaje da je Ahu bila udata za Mahmuta. Dok Činar pokušava dobiti od Fehmija odgovor na pitanje koje ga muči, Fehmi gubi svijest. Mahmut priznaje Ahu da je zaljubljen u Lejlu. Potom on odgovara na Denizina pitanja i govori joj da je Esin njegova kćerka, ali Deniz mu objašnjava zašto je to nemoguće. Fehmi se vraća iz bolnice u teškom stanju.

Fotografije

Porodične tajnePorodične tajne

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Helikopterska hitna služba (2016)

    image
    Prati liječnike i bolničare Yorkshire Air Ambulance Servicea.
  • Welcome to the Balkans

    image
    "Welcome to the Balkans" putopisna je emisija Meksikanca Karlosa Franka koji od 2015. godine živi u Srbiji. U emisiji se gledaocima prikazuju lepote Srbije i uči...
  • Konfucije je bio gurman (2017)

    image
    Chinese cuisine is perhaps the oldest and most sophisticated organized cuisine in the world. It boasts over 5,000 years of history, yet in North America many...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.