poster

Sjever i jug

NORTH AND SOUTH (1985)


Ocjena korisnika: 6/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Domaćini su Orry Main, njegova majka Clarissa (JEAN SIMMONS), njegove dvije sestre tinejdžerice, Ashton (TERRI GARBER) i Brett (GENIE FRANCIS) te rođak Charles (LEWIS SMITH). Prisutni su i Justin LaMotte (DAVID CARRADINE), njegova supruga Madeline (LESLEY-ANNE DOWN) i Justinov nećak Forbes (WILLIAM OSTRANDER). Na zabavi Billy se iznenadi kada sazna da se koketna Ashton treba zaručiti za kicoškog odvjetnika Jamesa Huntoona (JIM METZLER). Billy i Huntoon, budući političar, hladnokrvno se svađaju oko problema ropstva, ali problemi koji ih sve više razdvajaju samo rastu.

Fotografije

Sjever i jugSjever i jug 01Sjever i jug 03Sjever i jug 04Sjever i jug 05Sjever i jug 06Sjever i jug 07Sjever i jug 08Sjever i jug 09Sjever i jug 10Sjever i jug 11Sjever i jug 12Sjever i jug 13Sjever i jug 14Sjever i jug 15

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Charité (2017)

    image
    The series describes the accomplishments of several famous German physicians and scientists at the prestigious Charité hospital in Berlin during its history.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Mala povijest Srbije (2014)

    image
    Igrana serija "Mala istorija Srbije", na jedan zabavan način vas podseća na ličnosti, događaje i običaje koji su obeležili nacionalnu istoriju.
  • Domina (2021)

    image
    The extraordinary rise of Livia Drusilla, who overcame adversity to become the most powerful woman in the world. Follow Livia's journey from a naive young girl...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.