SADRžAJ

Predsjednica Udruge invalida rada Zagreba Nada Vorkapić i Ljiljana Sury-Torčić, članica udruge, gošće su emisije Normalan život. Govorit će o obilježavanju svoje obljetnice i posebnom projektu "Sedam suza za Zlatka Bočkala" u spomen na bivšeg predsjednika udruge. Bit će također riječi o mnogobrojnim projektima udruge kojima unapređuju kvalitetu života svojih članova, ali i njihovih obitelji, o radionicama, edukacijama, kulturno-umjetničkom programu tijekom cijele godine, te o suradnji s Centrom za kulturu Trešnjevka.
Najavit ćemo događanja u CEKATE-u tijekom travnja i svibnja. U povodu Svjetskog dana glasa Verica Mešić, predsjednica Hrvatske udruge za bolesti štitnjače, poziva na humanitarnu utrku, u kojoj i ona sudjeluje, a prikupljaju se sredstava za dijagnostički aparat u Petrinji.

Fotografije

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nova avantura

    image
    Serija u kojoj se prikazuju prirodne zanimljivosti i geološka istraživanja.
  • Littoral

    image
  • Wari

    image
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.